lauantai 30. joulukuuta 2017

TVA Pori ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2018



Yhdistyksen toiminnan tarkoitus

TVA Pori ry:n tarkoituksena on edistää kennelharrastusta ja siihen liittyvää kilpailutoimintaa sekä parantaa koirien yhteiskuntakelpoisuutta. Tarkoituksen edistämiseksi yhdistys järjestää koulutus-, kilpailu-, koe-, näyttely- ja kurssitoimintaa. Yhdistys tekee erityisesti yhteistyötä Suomen Kennelliitto ry:n ja Satakunnan Kennelpiiri ry:n kanssa. Yhdistys jatkaa myös vuonna 2018 jäsenyhdistyksenä kansallisissa agility-, palveluskoira- ja valjakkourheiluliitoissa. Yhdistys voi toimia yhteistyössä myös muiden koti- ja ulkomaisten koirayhdistysten kanssa.


Yhdistyksen toiminta

Yhdistys tarjoaa vuoden aikana neljässä n. kahden kuukauden mittaisessa koulutusjaksossa tasoryhmittäin jaettuja peruskursseja tottelevaisuuskoulutusta ja rallytokoa sekä ns. extrakursseina pentu- eli eskarikursseja ja agilityä.  Kesän aikana yhdistys järjestää lyhytkursseja eri aiheista.

Vuoden 2018 aikana TVA Pori tulee järjestämään toko- ja rallytoko-kokeita, bh-kokeen sekä luonnetestin. Lisäksi yhdistys voi järjestää muita koulutus- tai kilpailutapahtumia jäsenistöltä tulleiden toiveiden mukaan. Yhdistys pyrkii muokkaamaan kurssitarjontaa kysynnän mukaan.

Yhdistys tulee anomaan kokeita vuodella 2018 seuraavasti:
helmikuu rally-toko (2 päiväinen),
maaliskuu BH-koe,
huhtikuu toko,
heinäkuu toko (ulkokoe, yhteistyössä Porin seudun kultaset ry), 
elokuu luonnetesti,
lokakuu toko,
marraskuu rally-toko,
joulukuu toko

Yhdistys kouluttaa koulutus- ja liikkeenohjaajia, koetoimitsijoita ja muita toimitsijoita tarpeen ja jäsenten kiinnostuksen mukaan.

Yhdistys kannustaa jäseniään osallistumaan eri lajien Suomenmestaruuskisoihin osallistumalla jäsenten osallistumiskuluihin. Yhdistys pidättää oikeuden valita kuhunkin kilpailuun yhdistystä edustavat koirakot.

Edelleen vuonna 2018 jatketaan jäsenten vapaaehtoisen talkootyön palkitsemista talkoopassimerkinnöin.




Yhdistyksen sisäinen toiminta

Vuosi 2018 on yhdistyksen yhdestoista kokonainen toimikausi. Yhdistys järjestää sääntömääräisen vuosikokouksen huhtikuun loppuun mennessä ja vaalikokouksen loka-joulukuun aikana. Vaalikokouksen yhteydessä järjestetään yhdistyksen pikkujoulut. Tarvittaessa vuoden aikana kutsutaan koolle ylimääräisiä kokouksia.

Yhdistyksen vaalikokouksessa valitsema hallitus kokoontuu tarpeen mukaan, noin kuukauden-kahden välein.


Yhdistyksen talous

Yhdistyksen taloutta hoidetaan maltillisesti ja tarkkaa harkintaa käyttäen. Hankinnat tehdään hinta- ja laatuvertailujen pohjalta.

Yhdistyksen toiminta mahdollistetaan jäsen- kurssi- ja koemaksuja keräten. Yhdistyksen oman toiminnan ohella hallia vuokrataan muille yhdistyksille ja yksityisille henkilöille.

Vuonna 2018 yhdistyksen varoja tullaan käyttämään yhdistyksen Touhu-hallia varten ottaman pankkilainan lyhentämiseen sekä halliin ja luotsinmäellä sijaitsevan treenikenttään  liittyviin ylläpito-, perusparannus- ja huoltotoimenpidekustannuksiin sekä välinehankintoihin.
Lähemmäksi yhdistyksen säännöllistä toimintaa sijoittuva ulkotreenikenttä on myös suunnitteilla, ja mahdollisuuksia suunnitelmien toteuttamiseksi selvitellään.


Tiedotus

Tiedotus jäsenille toteutetaan sähköpostitse, yhdistyksen kotisivuilla, blogissa ja Facebookissa. Ilmoittautuminen yhdistyksen järjestämille kursseille tapahtuu pääasiassa erillistä ilmoittautumisjärjestelmää käyttäen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti